Anuntam ca incep interviurile pentru extinderea echipei. Posturile libere sunt :

Asistent manager: Postul este FULL TIME. Activitatile de receptie vor consta in: Promoveaza compania si produsele comercializate de aceasta prin activitatea desfasurata. Stabileste obiectivele operationale pe termen scurt, mediu si lung si le comunica angajatilor. Conduce, coordoneaza si controleaza activitatea aferenta ariilor sale de competenta. Urmareste indeplinirea obiectivelor agreate si comunicate si propune masuri in consecinta. Cunoaste bugetele alocate activitatii de care raspunde si le respecta in stabilirea obiectivelor si activitatilor aferente. Stabileste masuri pentru o eficienta utilizare a resurselor companiei. Propune masuri pentru implementarea prevederilor legale in ariile sale de competenta si le aplica in consecinta. Studiaza in permanenta piata de profil si concurenta, informand echipa manageriala. Propune masuri de adaptare a produselor si serviciilor companiei la cerintele pietei. Raspunde de recrutarea personalului conform necesarului companiei. Organizeaza activitatea personalului companiei, stabilind atributii si responsabilitati specifice fiecarui post. Stabileste standarde si proceduri de lucru in conformitate cu obiectivele companiei si cu prevederile legale. Urmareste derularea activitatii angajatilor si propune masuri in consecinta. Raspunde de evaluarea activitatii angajatilor si de aplicarea politicii de promovare/recompensare si/sau sanctionare in conformitate cu prevederile legale. Efectuarea de programari telefonice si online (utilizam un soft propriu inovativ si simplu), raspunsul la mailurile pacientilor, etc.
Asistent medical generalist: Postul este FULL TIME. Activitatile medicale consta in redactarea consulturilor efectuate de medici si a rezultatelor ecografice la calculator, asistarea medicului la actele medicale, recoltarea de analize de sange si ginecologice, montarea de holtere EKG si de tensiune, intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online, etc. Varsta optima este 20-40 de ani.
Asistent medical radiologie: Postul este FULL TIME. Activitatile se vor desfasura la rmn, computer tomograf, efectuarea mamografiilor precum si efectuarea osteodesitometriei (DEXA). Varsta optima este 20-40 de ani.
Receptie : Postul este FULL TIME. Activitatile de receptie vor consta in intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online (utilizam un soft propriu inovativ si simplu), raspunsul la mailurile pacientilor, etc. Varsta optima este 20-40 de ani.

Impreuna, ajutam pacientii nostri sa se bucure de sanatate!

Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED pentru a stabili detaliile interviului!