Anuntam ca incep interviurile pentru extinderea echipei. Posturile libere sunt :

Asistent medical generalist: Postul este FULL TIME. Activitatile medicale consta in redactarea consulturilor efectuate de medici si a rezultatelor ecografice la calculator, asistarea medicului la actele medicale, recoltarea de analize de sange si ginecologice, montarea de holtere EKG si de tensiune, intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online, etc. Varsta optima este 20-40 de ani.
Asistent medical radiologie: Postul este FULL TIME. Activitatile se vor desfasura la rmn, computer tomograf, efectuarea mamografiilor precum si efectuarea osteodesitometriei (DEXA). Varsta optima este 20-40 de ani.
Receptie : Postul este FULL TIME. Activitatile de receptie vor consta in intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online (utilizam un soft propriu inovativ si simplu), raspunsul la mailurile pacientilor, etc. Varsta optima este 20-40 de ani.

    Impreuna, ajutam pacientii nostri sa se bucure de sanatate!

    Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED pentru a stabili detaliile interviului!