RMN

Echipament RMN de ultima generatie SIEMENS MAGNETOM Sempra 1.5 T ! Prin noul RMN SIEMENS timpul de scanare ESTE MAI SCURT! Echipa de 14 medici radiologi PRIMARI si SPECIALISTI care se consulta asupra cazurilor!

CT (Computer Tomograf)

Echipament CT (Computer Tomograf) de ultima generatie SIEMENS SOMATOM GO.UP 64 slices! Sistem syngo.via (statie de post-procesare) ce permite procesarea imaginilor pe softuri specializate pe afectiuni!

Mamografie digitala 3D

Centrul Medical IMAMED isi completeaza departamentul de imagistica cu un echipament GE Senographe Pristina 3D, fiind cel mai nou mamograf aparut pe piata. Alaturi de RMN de san si ecografia mamara sectia de senologie IMAMED este completa!

Osteodensitometrie (DEXA)

Echipamentul DEXA de ultima generatie Hologic Horizon DXA Wi System (2019) este “standardul de aur” pentru diagnosticul, tratarea si monitorizarea cu maxima acuratete a osteoporozei!

Ecografie

IMAMED dispune de multiple aparate ultrasonografice 3D/ 4D de ultima generatie cu arhitectura imagistica avansata!

Analize de laborator

Prin recoltarea produselor biologice pentru analize (a sangelui, a secretiilor, recoltarea urinei, a materiilor fecale), IMAMED va pune la dispozitie peste 440 de investigatii diferite de laborator.

Obstetrica - Ginecologie

Ginecologia cuprinde conduita de diagnostic si tratament ce vizeaza femeia aflata inafara perioadei gestationale, iar Obstetrica este segmentul dedicat gravidutelor.

Cardiologie

Cele mai precise aparate de electrocardiografie (EKG) cu 12 canale, Holter EKG pentru monitorizare continua 24 și 48 de ore, Holter de Tensiune pentru 24 de ore.

Endocrinologie

IMAMED va ofera consult ENDOCRINOLOGIC, in vederea diagnosticarii si tratamentului diverselor disfunctii hormonale.

Ortopedie

Ortopedia este ramura medicinei care se ocupa de cercetarea specificului anatomic al aparatului locomotor, precum si de etiologia, patologia, clinica, profilaxia si tratamentul leziunilor si bolilor acestuia.

Reumatologie

Reumatologia este ramura medicinii interne ce are in prim plan afectiunile dureroase ale articulatiilor, oaselor si muschilor.