ECOGRAFIE CARDIACA (DOPPLER) + CONSULT CARDIOLOGIC + EKG : 250 RON (-35%).

In perioada 1 – 30 noiembrie, Programul de Preventie si Control cuprinde specialitatea CARDIOLOGIE! Patologia cardio-vasculara ramane cea mai importanta cauza de mortalitate in Europa. Bolile cardio-vasculare pot fi prevenite. OMS estimeaza ca un consult regulat la medicul cardiolog, alaturi de controlarea valorilor tensionale si ale colesterolului, asociate cu oprirea fumatului va duce la scaderea cu 50% a incidentei bolilor cardiovasculare. Promovam preventia si controlul: este mai usor sa PREVII decat sa tratezi! Tu ai facut in acest an o evaluare cardiologica?

TOATE INVESTIGATIILE SUNT REALIZATE CU ECOGRAFE / ECHIPAMENTE 3D/4D PERFORMANTE DE ULTIMA GENERATIE!

IMAMED te ajuta sa te bucuri de sanatatea inimii tale.

Patologia cardiovasculara ramane cea mai importanta cauza de mortalitate in  Europa, numarul de decese datorate acesteia fiind mai mare decat toate formele de cancer la un loc, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Totodata, determinand afectiuni cronice, reprezinta o cauza majora de dizabilitate si handicap, cu afectarea marcata a calitatii vietii pacientilor. Patologia cardiovasculara cuprinde atat boli ce afecteaza inima – tulburari de ritm sau de conducere, valvulopatii, insuficienta cardiaca, cardiopatii congenitale, cardiomiopatii sau tumori cardiace- cat si vasele de sangeboli coronariene – vasele de sange ce iriga muschiul cardiac – cardiopatia ischemica, infarctul miocardic, boli cerebrovasculare – boli ale vaselor ce iriga creierul – accidentul vascular, ateroscleroza, si bolile vaselor periferice – anevrisme, tromboze, arteriopatii, patologia venoasa.

Cu toate acestea, s-a demonstrat ca bolile cardiovasculare pot fi prevenite. OMS estimeaza ca un consult regulat la medicul cardiolog, alaturi de controlarea valorilor tensionale si ale colesterolului, asociate cu oprirea fumatului si reducerea obezitatii va duce la scaderea la mai mult de jumatate a incidentei bolilor cardiovasculare.

Pentru a va evalua cu acuratete starea de sanatate IMAMED dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international, alaturi de medici specialisti competenti cu experienta. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie si au software-uri profesionale de masurare si analiza, pentru a va putea oferi un diagnostic corect.

Patologia cardiaca are o incidenta ingrijoratoare, la fiecare 2 secunde survine un deces ca rezultat al unei boli cardiovasculare, un atac de cord la fiecare 5 secunde si un atac cerebral la fiecare 6 secunde.
Centrul Medical IMAMED va ajuta sa o preveniti sau sa o tratati si monitorizati corect.
Fa-ti un control cardiologic chiar astazi si bucura-te de sanatate!

Examinari si preturi

 • Consultatie
  150 RON
 • Consultatie + ECG cu interpretare
  170 RON
 • Control
  100 RON
 • Ecografie cardiaca (Doppler)
  170 RON
 • Interpretare analize
  30 RON
 • ECG fara interpretare
  30 RON
 • ECG cu interpretare
  70 RON
 • Holter ECG 12 canale / 24 ore cu interpretare
  220 RON
 • Holter ECG 12 canale / 48 ore cu interpretare
  350 RON
 • Holter TA 24 ore cu interpretare
  170 RON

Dr. Arlet Alina
Medic Primar
Locatie: Giulesti 41B
Dr. Dawood Adnan Aws
Medic Specialist
Locatie: Giulesti 41B

  Programati-va ONLINE sau sunati la 031 9913

  Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED in maxim 24 de ore pentru a stabili detaliile programarii!
   Programati-va ONLINE sau sunati la 031 9913

   Va rugam sa completati cu datele dumneavoastra. Veti fi contactat de un reprezentant IMAMED in maxim 24 de ore pentru a stabili detaliile programarii!